Sfeerhaarden

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Sfeerhaarden kopen of vergelijken? Dat doe je hier bij de Cadeau Specialist!

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Classic Fire Elektrische sfeerhaard Monaco
  Elektrische sfeerhaard Monaco merk: Classic Fire.   .Gepatenteerd vuursimulatie systeem met effect van echt kolenvuur.   .Werkt met of zonder verwarmingselement.   .Kan gebruikt worden met alleen de vuureffect-funktie of met de vuureffect- en warmtefunctie tegelijk.   .Het..
  € 153,95
 • Classic Fire Elektrische kachel met openhaard effect Torino (wit)
  Classic Fire Elektrische kachel met openhaard effect Torino (wit) De elektrische sfeerhaarden van Classic Fire geven een realistische en comfortabele vuurgloed.  Het design is geschikt voor elk interieur, van klassiek tot modern.  Een rookkanaal of schoorsteen is niet nodig,..
  € 77,95
 • Classic Fire Elektrische kachel met openhaard effect Torino (zwart)
  Classic Fire Elektrische kachel met openhaard effect Torino (zwart) De elektrische sfeerhaarden van Classic Fire geven een realistische en comfortabele vuurgloed.  Het design is geschikt voor elk interieur, van klassiek tot modern.  Een rookkanaal of schoorsteen is niet nodi..
  € 61,95
 • Classic Fire Elektrische sfeerhaard Livorno
  Classic Fire Elektrische sfeerhaard Livorno. Gepatenteerd vuursimulatie systeem met effect van echt kolenvuur.  Giet- en smeedijzeren uiterlijk.  Werkt met  of  zonder  verwarmingselement.  Kan gebruikt worden met : alleen de vuureffect-funktie  met..
  € 122,95
 • Classic Fire Elektrische sfeerhaard Palermo
  Classic Fire Elektrische sfeerhaard Palermo Gepatenteerd vuursimulatie systeem met effect van echt kolenvuur.  Werkt met of zonder verwarmingselement.  Kan gebruikt worden met alleen de vuureffect-funktie of met de vuureffect- en warmtefunctie tegelijk. Het is niet noodzakelijk..
  € 210,95
 • Classic Fire Elektrische wand-sfeerhaard Vancouver (met AB)
  Elektrische wand-sfeerhaard Vancouver (met AB) merk: Classic Fire.   .De elektrische sfeerhaarden van Classic Fire geven een realistische en comfortabele vuurgloed.   .Het design is geschikt voor elk interieur, van klassiek tot modern.   .Een rookkanaal of schoorsteen is niet nod..
  € 121,95
 • Convectieverwarming
  Convectieverwarming .Met 3 verwarmingsstanden. .Krachtig en stil verwarmingsapparaat. .Met standvoeten. .Zorgt voor een snelle, behaaglijke warmte. .Lichtgewicht, dus makkelijk te verplaatsen. .Incl. montage-materiaal. .Vermogen: 750-1250-2000W. .Materiaal: metaal en kunststof. .Afmeting: ca. 55x44x..
  € 26,95
 • Elektrische kachel met houtvuureffect (wit)
  Elektrische kachel met houtvuureffect Een witte elektrische kachel.  Kan worden gebruikt met alleen vlammeneffect,  Ook in combinatie met een ventilator en/of verwarming. (2 standen: 1000/2000W)  Draaibaar.  Met veiligheidsschakelaar.  Vermogen: 1800-2000W.&n..
  € 52,95
 • Elektrische kachel met houtvuureffect (zwart)
  Elektrische kachel met houtvuureffect Een zwarte elektrische kachel.  Kan worden gebruikt met alleen vlammeneffect,  Ook in combinatie met een ventilator en/of verwarming. (2 standen: 1000/2000W)  Draaibaar.  Met veiligheidsschakelaar.  Vermogen: 1800-2000W.&..
  € 65,95
 • Interior Deluxe Ventilatorkachel (2000W)
  Interior Deluxe Ventilatorkachel (2000W) Met 2 warmtestanden. Ook te gebruiken met alleen de ventilator.  Regelbare thermostaat. Door het handvat is deze kachel gemakkelijk te verplaatsen.  Snoerlengte: 125cm.  Afmeting: 23x12xH25cm.  220-240V, 50H.  Verm..
  € 17,95
 • Classic Fire Elektrische sfeerhaard Narvik (zwart)
  Classic Fire Elektrische sfeerhaard Narvik (zwart) De elektrische sfeerhaarden van Classic Fire geven een realistische en comfortabele vuurgloed. Het design is geschikt voor elk interieur, van klassiek tot modern.  Een rookkanaal of schoorsteen is niet nodig,de haard is overal te plaa..
  € 104,95
 • Classic Fire Elektrische sfeerhaard Bologna
  Elektrische sfeerhaard Bologna merk: Classic Fire.   .De elektrische sfeerhaarden van Classic Fire geven een realistische en comfortabele vuurgloed.    .Het design is geschikt voor elk interieur, van klassiek tot modern.   .Een rookkanaal of schoorsteen is niet nodig, &n..
  € 128,95