Partyfunlights

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • Partyfunlights Aquarium met licht
  Aquarium met licht merk: Partyfunlights.   .Vul het reservoir met water en je hebt je eigen aquarium met 4 rondzwemmende vissen (meegeleverd).   .Dit model is van verlichting voorzien.   .Afmeting: H15xW20xD12cm.   .Werkt op batterijen: 1xD en 2xAA. (niet bijgeleverd)..
  € 25,95
  Excl. BTW: € 21,45
 • Partyfunlights Disco lamp 10cm (zilver)
  Partyfunlights Disco lamp 10cm (zilver) Deze draaiende discobol heeft een bal met multi-gekleurde reflectoren, draaiend om heldere LED-verlichting binnenin.  Het creëert een disco-effect op de muren, het plafond en de vloer van de kamer.  Hoogte: 17cm,  Doorsnede basis: 13..
  € 17,95
  Excl. BTW: € 14,83
 • Partyfunlights Disco lamp 10cm (zwart)
  Partyfunlights Disco lamp 10cm (zwart) Deze draaiende discobol heeft een bal met multi-gekleurde reflectoren, draaiend om heldere LED-verlichting binnenin. Het creëert een disco-effect op de muren, het plafond en de vloer van de kamer. Hoogte: 17cm, 5 LED´s Doorsnede basis: 13,5cm. I..
  € 17,95
  Excl. BTW: € 14,83
 • Partyfunlights Disco lamp 20cm (chroom)
  Partyfunlights Disco lamp 20cm (chroom) Deze draaiende discobol heeft een bal met multi-gekleurde reflectoren, draaiend om heldere LED-verlichting binnenin.  Het creëert een disco-effect op de muren, het plafond en de vloer van de kamer.  Met 9 LED´s.  Hoogte: 27cm,  ..
  € 30,95
  Excl. BTW: € 25,58
 • Partyfunlights Disco lichtorgel (3 spots)
  Partyfunlights Disco lichtorgel (3 spots) Dit lichtorgel heeft 3 gekoppelde lamp-units. Deze zijn handmatig in te stellen.  Naast de snelheid van de knipperfunktie is het ook mogelijk het effect in te stellen op het ritme van de muziek. Elke unit hefft 47 LED-lampjes wat zorgt voor ..
  € 37,95
  Excl. BTW: € 31,36
 • PartyFunLights Disco Watch
  PartyFunLights Disco Watch. Dit horloge reageert op de maat van de muziek. De gekleurde LED-lampjes projecteren in het donker een spetterend licht op muur of plafond. Het is ook mogelijk de lampjes in een bepaalde stand vast te zetten. Het horloge wordt opgeladen d.m.v. een USB-lader. ..
  € 19,95
  Excl. BTW: € 16,49
 • Partyfunlights Dubbel draaiende discobol
  Partyfunlights Dubbel draaiende discobol Deze disco-light is erg populair en biedt een cool effect voor de gehele ruimte.  De dubbel roterende Disco Light heeft 2 ballen met multi-gekleurde reflectoren, draaiend om heldere LED-verlichting binnenin.  Het creëert een disco effect o..
  € 25,95
  Excl. BTW: € 21,45
 • Partyfunlights Disco party set (6 delig)
  Partyfunlights Disco party set (6 delig) Complete partyset om een feestelijke sfeer te creëren, waar je maar wilt.  Set bestaat uit:  Glanzende, ronddraaiende spiegelbol 20cm,  Lichtspot met 4 kleurenfilters,  3-Spots lichtorgel,  Politie zwaaillicht,  ..
  € 87,95
  Excl. BTW: € 72,69